Det här med bloggdesign

Jag fattar ju fan ingenting. Ända sedan Blogg.se gjorde om sina stilmallar och kodmallar och allt vad det heter så gick jag vilse i HTML-skogen eller vad det är nu för tiden, och jag har fortfarande inte hittat ut. På den gamla goda tiden kunde jag sitta en bra stund och mecka i koderna, googla och läsa tutorials för att få bloggen att se ut som jag ville, men nu är det ju fan omöjligt. Mallarna ser inte ut som dom brukade, vilket gör att jag inte ens hittar vart man gör inläggen bredare eller tvärtom. Snälla KP hjälp! Nä men allvarligt, känner jag någon som känner sig manad att hjälpa mig med detta? Jag vill absolut inte ha något komplicerat, jag vill typ att den ska se ut som den gör nu, fast med några små ändringar i menyn, grundutseendet och liknande. SOS pls send help till en som bara vill att bloggjäveln ska se proper ut. Med vänliga hälsningar en tjej på 19 jordsnurr som söker bloggdesigners i åldrarna spelar-ingen-jävla-roll, bara du vet vad du gör till skillnad från mig.
Allmänt | | Kommentera |

Apelsiner och amfetamin

Hej alla fans. Det är så roligt med en ny blogg!!! Tycker egentligen det är för sent att blogga nu men kunde inte hålla mig. Fast det är inte så sent ändå, eller jo typ? Jag är den personen som bah "gud klockan är över 22 omg det är så sent" och även den personen som bah "jaha klockan är 2.47 äh den är ju inte tre i alla fall". I och med att jag dessutom har två jobb varav det ena kan vara typ 8-18 och det andra 15-03 så har ju min dygnsrytm aldrig ens fått en ärlig chans. Men sova kan jag göra i graven(skoja håller fan på att dö varje millisekund av trötthet).
 
Idag hade jag i alla fall ett pass på Coop där jag var typ lite ansvarig över Frukt och grönt som det så fint heter(avdelning där jag dock inte spenderar många kronor i månaden) och det kändes fett nice att ha kontroll över den och när jag säger kontroll över den så menar jag att jag fick lasta in typ alla varor i kylen och blev genomsvettig varannan sekund för en låda apelsiner väger fan inte lite. Lite senare fick jag fylla in en miljard snusdosor och detta är väldigt sorgligt men jag måste tyvärr erkänna att jag blev snurrig av denna syssla. Snurrig. Av att fylla in snusdosor. Som var oöppnade. Men inte fan kan jag bli full på en endaste jävla festjävel hur mycket jag än dricker. Det var en överdrift, det är inte så att jag hinkar i mig litervis med tequila utan att något händer, truth be told är jag rätt känslig och spyr hur lätt som helst, men jag blir aldrig full längre. Och varför ska man festa då? Jag kan då inte komma på en enda vettig anledning till att sitta och dricka stickig cider och halvtaskiga egenblandade drinkar bara för att vara lika nykter när jag far som när jag kom. Och att bara dricka fantastiska bartenderblandade drinkar för att åtminstone få njuta av smaken kommer inte på fråga då jag varken har råd med alla arton babiljarder ingredienser för att göra dem själv eller alla arton babiljarder kronor det kostar att köpa sig massa drinkar på krogen. Nä, man kanske skulle börja ta till med lite tyngre grejer? Amfetamin kanske inte är världens sundaste fritidsaktivitet men att vara ofrivilligt nykter på fest är ungefär det tråkigaste som finns och då kan jag känna att det handlar väl om att prioritera? Aja, får fundera vidare på det där. Nu ska jag duscha för evigt, vi ses på andra sidan.
Allmänt | | Kommentera |

Jennuslife is dead

Hej alla fans och välkomna till min nya blogg! Och nej, jennuslife-bloggen är egentligen inte död men den är lösenordsskyddad för jag skäms lite och har separationsångest mycket. Jag har egentligen aldrig gillat tanken av att starta en ny blogg och har alltid stört mig på människor som startar nya bloggar och byter portaler hit och dit. Jag har liksom tänkt typ "men tänk alla som missar detta och slutar läsa din blogg, du kommer förlora massa läsare!!!!!!!". Sen kom jag på att jag ändå inte har några läsare så jag har liksom inget att förlora. Och min gamla blogg var så fylld av massa skit att det helt enkelt var för mitt och jordens(fast mest mitt) bästa att låta den somna in. Men nu har jag alltså en ny!!! Som har samma namn som jag har överallt annars, so you know how to find me. Vet att den är skitful just nu, vi får se när jag orkar och lyckas åtgärda det. Här är hur som haver en bild på mig ifall ni har glömt vem jag är ↓ Pusshej!

 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp