Tvåtusenfuckingsexton I swear to God

På min förra blogg hade jag påbörjat en nyårslista för 2015 som jag dock aldrig gjorde färdigt eller publicerade. Jag tänkte att jag kan publicera båda mina svar så går det jämföra mina år litegrann och jag får kommentera mina gamla svar. Svaren gällande 2015 är kursiva, svaren gällande 2016 är i vanlig text. De sista frågorna fyllde jag dock aldrig i förra året så där blir det bara svar gällande detta år. Och det är ingen glad läsning, så om du är en sån där positiv "choose happiness"-yoga-avokado-meditationsmänniska så vill du nog inte läsa den här listan. You've been warned. Hejdå 2016, 366 dagar av shit upon layers of other shit. Ingen kommer sakna dig.
 
Ett minne från 2015/2016 som du vill återuppleva:
Thomas Stenströms spelning / Den spelningen är fortfarande en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Men från i år säger jag Beyoncés konsert i Stockholm med Disa, Mika och Lovisa.
 
Ett nyårslöfte som du höll:
Jag tog körkort!!! / Jag började plugga i Umeå.
 
Tre ord som beskriver 2015/2016:
Fest, / Haha nice att jag aldrig kom på nåt mer ord för 2015. Men orden för 2016 är förlust, dåligt och fylla.
 
Nånting som du ser framemot under 2016/2017:
Att (förhoppningsvis) flytta till Umeå och läsa genusvetenskap där! / Jajamen I did it. Eller ja, sociologi istället för genusvetenskap men det kommer. Något jag ser fram emot 2017 är Thomas Stenströms turné och att jag får flytta ihop med Disa och Signe här i Umeå.
 
Vad lärde du dig under 2015/2016:
Köra bil, / Haha sen lärde jag mig inget mer det året. Nä men jag vet inte heller vad jag lärt mig i år. Kanske att det finns ingenting som gör så ont att det inte kan bli värre:pppp
 
Vilket klädesplagg hade du oftast på dig under 2015/2016?
Det är mest troligt min tunna svarta kappa! / Svarta jeans. Tror jag har fem par.
 
Vad vill du ha mer av under 2016/2017?
Vill bli kär nån himla gång!!!!!! / För det första: håll käften dumma unge. För det andra: under 2017 vill jag ha mer glädje.
 
Vad vill du ha mindre av under 2016/2017?
Backstabbing bitches typ hahaha. Och fuckboys!!!! / Inget av det där gick särskilt bra. Men backstabbing bitches kommer man stöta på så länge man planerar att försöka ha vänner i sitt liv, och fuckboys are gonna fuckboy ni vet. Svårt att komma ifrån fuckboys när man är en heterosexuell kvinna som inte vill leva i celibat. Jag kämpar på. Något jag vill ha mindre av under 2017 är i alla fall motgångar av olika slag.
 
Ett nyårslöfte för 2016/2017?
Ska tatuera mig! / Tatuera mig............ eftersom jag inte gjort det än...............
 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2016?
Hela Kents sista platta + Insomnia av IAMX och Sorry samt Don't hurt yourself av Beyoncé.
 
Vad slösade du mest tid på?
Kan man säga att man slösade tid på något när man ändå inte hade möjlighet att styra över hur mycket tid man la ner? Om man kan säga det så är det helt klart mängden tid jag lagt ner på att vara ledsen över människor jag förlorat eller självmant plockat bort ur mitt liv.
 
Din största utmaning under 2016?
Att keep calm and carry on. Är sämst på det i vanliga fall också men i år har vad som än styr denna värld verkligen testat mig.
 
Dina mest värdefulla relationer under 2016?
Mina vänskapsrelationer till Disa och Mika, och även andra vänner. Utan tvekan.
 
Din största personliga förändring?
Det här svaret är så deprimerande så det vill jag inte ens skriva ut.
 
Det absolut bästa som hände under 2016?
 
 
Ps. Om du gillade 2016 get off my blog k thnx. Ds.
Allmänt | |
Upp