I'm back baby

Hej alla fans. Jag har varit borta. Jaha det är därför hon inte bloggat tänker ni nu(med "ni" menar jag samtliga två läsare). Men nej. Jag har nämligen bara varit borta från i onsdags tills igår. Alla dom andra dagarna har jag bara varit en dålig bloggare som vanligt. Börjar minnas varför jag slutade med min förra... Men nu blir det nya tag!!!!!!!!!!!! Skam den som ger sig brukar man väl säpa:ppp Sen sist har jag i alla fall typ bara gjort bra saker. Har firat Valborgs här hemma med massa bra kompisar(inga dåliga, tur det), grinat på kattungar pga översöta och varit nere en sväng hos Alexandra i Örsundsbro. Jag brukar ju vanligtvis bara vara där på sommaren men det sög ovanligt mycket här uppe i norr för en månad sen och när saker suger gillar jag att fara bort från de sakerna. Det hade visserligen slutat suga när jag väl skulle åka men då fick jag ju njuta både av bra mående och bra resa, en win-win situation för mig själv så att säga.
 
Hos Alexandra var det bara mysigt och kul och bäst som vanligt. Vi for till Stockholm en sväng och Uppsala en sväng och jag for ner i plånboken många svängar men det gör ingenting för shopping är kul och kläder är snyggt. Det kanske blev ett eller sjutton onödiga köp också men vem bryr sig!!!!!!! Inte jag. När man har en blogg måste man ju visa upp allting man köper så det ska jag göra senare. Nu tänkte jag visa upp bevis på samtliga aktiviteter jag beskrivit ovan för det måste man också göra när man har blogg. Här kommer det:
 
kattungar och jag på valborg, det ser ut som den sista kissen tittar på mig<333
 skitfin solnedgång när jag flög från Umeå och Alexandras hus, försökte fånga sommaridyll-känslan men tror inte jag lyckades
 vi i Kungsträdgården och min cider i Kungsträdgården
 snygga träd i Kungsträdgården och snygga vi hos Alex
sista kvällen när vi satt nere vid ån och åt jordgubbar och drack """cider"""(2,25or borde räknas som saft)
Allmänt | |
Upp