Tyvärr så är jag vid liv

Hej alla fans. Här är jag igen osv. Här har det varit dött och det är för att jag har varit död men nu har jag tråkigt nog återuppstått. Frågan är ju om det ens är någon som bryr sig om bloggar längre? No shade being thrown jag läser fortfarande bloggar och älskar det, men det känns ju typ som att jag är den sista på jorden som tycker så. Men det får man väl inte säga i det här jävla landet längre!!!!!!!!!!!
 
Då kan man ju fråga sig vad jag har gjort medan jag var död, hur var det på den andra sidan? Det sög. Mådde piss hela juni, träffade Gudrun Schyman(inte piss) och festade(inte piss). Mådde mindre piss men ändå piss hela juli, träffade Irma(inte piss) och for ner till Alexandra igen(inte piss) och festade mer(halvpissigt). Det som gjorde juli betydligt bättre än juni var i alla fall att vi skaffade livets sötaste kattunge och att jag, Disa, Lovisa och Mika åkte till Stockholm och såg Beyoncé. I augusti gjorde jag ingenting utom att fylla 20 och ha bästa festen med SEB och annars mådde jag piss. Sen flyttade jag till Umeå och nu bor jag här och pluggar Sociologiprogrammet. Vet inte än om det är piss eller inte piss. Men i det stora hela har allt varit piss.
 
Jag har liksom come to terms med att det här är ett kukigt jävla skitår, det har bara hänt dåliga grejer och det kommer fortsätta hända dåliga grejer. Nu är det bara så. 2016 kommer inte vara ett bra år. Men jag har förlikat mig med det och börjar nedräkningen till 2017. Gode Gud låt det gå fort. Amen.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp