En liten lista

Listor är ju det enda jag kan lägga upp på den här gudsförgätna bloggen. Let me take you back to 2010.
 
Namn: Jenny Maria Lindberg
Piercingar: Bara en i vardera öra.
Tatueringar: Inga:( än...
Längd: 163 cm.
Skostorlek: 38 som alla andra tjejer i hela världen.
Hårfärg: Brunt. Lol.
Fräknar? Tyvärr.
Motto: Ska det va så ska det va ordentligt.
Kär: Näe tack och lov och/eller tyvärr inte.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Inte så att jag specifikt inte vill bo här. Det är ju jävligt kallt och så men jag har det faktiskt hellre så än att bo i södra Sverige och inte få ha de ljusa sommarnätterna. Men nog skulle det vara trevligt att bo nånstans där det aldrig är vinter och man kan odla jordgubbar året runt.
Tycker du att du är attraktiv? Ibland och ibland inte.
Vilket schampoo använder du? Disp, min syrra langar.
Vad är du rädd för? Spindlar och att bli lämnad.
Gillar du berg-och-dalbanor? Aldrig åkt en riktig i hela mitt liv och planerar inte heller att göra det.
 
Senaste...
serien du såg? Prison break.
saken du köpte? Nachochips med ostsmak och crème fraiche med vitlökssmak<3333
låten du hörde? Partition med Beyoncé.
personen du ringde? SEB.
personen som ringde dig? Någon på ett jobb jag sökt, vars TVÅ (2) samtal jag missade:) tagga gå i konkurs i sommar!!!!!!!!!!
tv-program du såg? Vem vet mest<3
 
Senaste...
boken du läste? Senaste boken jag läste ut var Livrädd av SJ Bolton. Den jag håller på och läser nu är Odödlig av samma författare.
personen du fick mail av? En av mina lärare.
personen du fick brev av? Ica Ålidhem som gav mig 10% på ett köp samt gratis kakor och glass<3
personen du fick sms av? Johan.
gången du och hela din familj åt middag ihop? Jag, pappa och Stina åt tillsammans förra fredagen. Senaste gången jag, Stina, mamma och Johan åt middag tillsammans minns jag faktiskt inte.
Allmänt | | Kommentera |

Mina pet peeves

Ni kan leta hur mycket ni vill men ni lär aldrig hitta en person som stör sig på fler saker än vad jag gör eller blir irriterad oftare än vad jag blir. Jag är en väldigt trevlig person att vistas kring helt enkelt. Men för att undvika onödiga beefs med mig har jag i detta inlägg bifogat en lista på några av mina största pet peeves (detta är typ en bråkdel). Läs den med en nypa salt är ni gulliga.
 
  •  När någon ringer mig utan förvarning. Eller egentligen när folk ringer överhuvudtaget, jag hatar verkligen att prata i telefon. OBS det är självklart ett undantag om någon mår dåligt eller behöver stöd, men alltså människor som ringer "bara för att prata"...? Ni får gärna radera mitt nummer.

  • När någon ändrar på en bestämd plan eller ställer in i sista sekund. Like oförutsedda saker kan ske och för sådant ger jag självklart dispens eftersom jag ej är hjärtlös (contrary to popular belief), men folk som bah ställer in av skitanledningar och/eller gör det gång på gång... Pls no. Gör ej planer med mig om ni inte vet att ni kan stick to it.

  • När teknik strular. Åh gud, så många gånger man behövt stoppa sig själv från att kasta datorn eller mobilen i väggen. Och så många gånger som man bara kastar något av det jättehårt på sängen för man måste få ut sin ilska samtidigt som man inte vill förstöra sina grejer lol.

  • När människor inte kan bestämma sig och planera saker. Hatar när något är "oklart". Typ vars är förfesten? "Oklart." Vart ska vi gå ut? "Oklart." Vilken tid ska vi fara? "Oklart." Vart ska vi äta? "Oklart." Vilken tid kommer du? "Oklart." Jag brinner av. Liksom varför kan inte såna människor bara låta andra (t.ex. mig) bestämma??? Ain't nobody got time for "oklart".
  • Människor som försöker för mycket, alltså typ generellt. Människor som försöker vara roliga hela tiden (utan att lyckas), människor som försöker lick your ass way too deep, människor som försöker sticka ut lite mer än alla andra som försöker sticka ut, människor som tror att livet är en dramafilm och dom är huvudpersonen? Next.

  • När människor kopierar hela ens personlighet och stil rakt av och sedan beter sig som att dom är en bättre version av en själv än vad man själv är. ":)"

  • Människor som aldrig kan ta reda på nåt själva. Sök på Google. Läs instruktionerna. Öppna en bok. För helvete. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp