Mina pet peeves

Ni kan leta hur mycket ni vill men ni lär aldrig hitta en person som stör sig på fler saker än vad jag gör eller blir irriterad oftare än vad jag blir. Jag är en väldigt trevlig person att vistas kring helt enkelt. Men för att undvika onödiga beefs med mig har jag i detta inlägg bifogat en lista på några av mina största pet peeves (detta är typ en bråkdel). Läs den med en nypa salt är ni gulliga.
 
  •  När någon ringer mig utan förvarning. Eller egentligen när folk ringer överhuvudtaget, jag hatar verkligen att prata i telefon. OBS det är självklart ett undantag om någon mår dåligt eller behöver stöd, men alltså människor som ringer "bara för att prata"...? Ni får gärna radera mitt nummer.

  • När någon ändrar på en bestämd plan eller ställer in i sista sekund. Like oförutsedda saker kan ske och för sådant ger jag självklart dispens eftersom jag ej är hjärtlös (contrary to popular belief), men folk som bah ställer in av skitanledningar och/eller gör det gång på gång... Pls no. Gör ej planer med mig om ni inte vet att ni kan stick to it.

  • När teknik strular. Åh gud, så många gånger man behövt stoppa sig själv från att kasta datorn eller mobilen i väggen. Och så många gånger som man bara kastar något av det jättehårt på sängen för man måste få ut sin ilska samtidigt som man inte vill förstöra sina grejer lol.

  • När människor inte kan bestämma sig och planera saker. Hatar när något är "oklart". Typ vars är förfesten? "Oklart." Vart ska vi gå ut? "Oklart." Vilken tid ska vi fara? "Oklart." Vart ska vi äta? "Oklart." Vilken tid kommer du? "Oklart." Jag brinner av. Liksom varför kan inte såna människor bara låta andra (t.ex. mig) bestämma??? Ain't nobody got time for "oklart".
  • Människor som försöker för mycket, alltså typ generellt. Människor som försöker vara roliga hela tiden (utan att lyckas), människor som försöker lick your ass way too deep, människor som försöker sticka ut lite mer än alla andra som försöker sticka ut, människor som tror att livet är en dramafilm och dom är huvudpersonen? Next.

  • När människor kopierar hela ens personlighet och stil rakt av och sedan beter sig som att dom är en bättre version av en själv än vad man själv är. ":)"

  • Människor som aldrig kan ta reda på nåt själva. Sök på Google. Läs instruktionerna. Öppna en bok. För helvete. 
Allmänt | |
Upp