Låt mig skryta om min närmsta framtid

Hej alla fans. Sitter här på sängen i mitt rum som äntligen (!!!) är någorlunda färdigfixat. Har levt i ett flyttkaos i en månad med kartonger och grejer över exakt hela golvet. Alltså inte sådär som när man ska hem till nån och den bah "hihi det är superstökigt hos mig" och sen ligger det typ en tröja på en stol, utan jag menar liksom att det legat grejer över HELA golvet. Har fått hoppa på ett ben mellan små tomma fläckar typ. Men stök is no more. Idag tog jag tag i det ordentligt och nu är det typ helt klart, bara lite dekorationer och sånt kvar. Vi ska nämligen förhoppningsvis ha finbesök av kvartersvärden innan helgen och då kan det ju inte se ut hur som helst, man är väl inget djur heller. Dessutom har vi inflyttningsfest på fredag och eftersom det ska komma typ 5 miljarder gäster kommer vi behöva ha sovrummen öppna pga annars uppenbar platsbrist. Hur många kvadratmeter tror ni skulle behövas för att rymma 5 miljarder människor som bara står rakt upp? Garanterat mer än 80 i alla fall. Men det kommer gå bra. Nog.

Andra roliga saker som händer den kommande tiden är att jag ska ner till min älskade Alexandra i mitt älskade Örsundsbro för att vi ska se vår älskade Thomas Stenström!!!!! Fattar ni att jag ska få se honom live igen? Nä inte jag heller. Och jag ska till och med få se honom minst två gånger, mest troligt tre. Göteborg är nämligen mitt nästa stopp, tre veckor efter jag varit hos Alexandra ska jag ner till bästa Felix och William<333333 Har inte träffat dom på sjutusen år känns det som (och det är känslan som räknas) och nu ska vi tillsammans se Thomas Stenström på Pustervik! Kommer grina sönder. Första gången jag såg Thomas var ju tillsammans med just dom två i Luleå för ungefär två år sedan och jag kan med handen på hjärtat säga att det är den senaste gången som jag kände lycka på riktigt. Antingen är det supersorgligt eller superfint, tolka det hur ni vill men jag längtar i alla fall ihjäl mig. Dessutom träffade vi till och med Thomas den gången, alltså kommer aldrig glömma!!!!!!!! Då mådde man. Nu ska jag testa sova i min säng som för första gången i mitt liv inte står med ena långsidan mot väggen utan har båda sidorna fria. Det är ju extremt riskabelt eftersom spöken och mördare kan ta en från båda sidor, men ibland måste man ta risker. Vi hörs nån gång, om jag överlever natten det vill säga. XOXO, dare devil. 

 Lilla Thomisen och lilla vi med lilla Thomisen<3 (Det är för övrigt han längst till vänster i gruppbilden. Så många långhåriga pojkar.)

 
 
Allmänt | |
Upp