Inte en jävla lista (fast lite)

Hej alla fans. Jag tror faktiskt att jag är lite eller mycket dum i huvudet. Jag har nämligen börjat räkna lite på vilka åtaganden jag har här i livet nu för tiden och kommit fram till att det kanske inte är så konstigt att jag helst vill gömma mig i en boll av täcken och kuddar och sova tills någon hittar mig (som förhoppningsvis ingen nånsin kommer göra).
 
Det som pågår i mitt liv mer eller mindre kontinuerligt just nu är följande:
- pluggande
- ordföranderi i Nöjesutskottet i vår studentföreningsgrej
- insparksgeneralande
- städande
- diskande
- ätande
- festande
- sovande
- volontär på yran-jobbande
 
Och sen har jag dessutom gått och skaffat mig ett icke-volontär-arbetsintervju-och-lön-jobb. Och inte bara i sommar utan jag tänkte att det jobbet kan jag väl börja med nu direkt. Varför inte liksom? Jag har väl inget annat speciellt för mig?
 
MYCKET DUM I HUVUDET. Jag minns inte senaste gången jag hade en ledig kväll med sovmorgon runt hörnet då jag faktiskt kunde slappna av. Och nu kan man väl tycka att festande kanske är något man kan dra ner på men man måste väl ändå få ha ett liv tycker jag faktiskt. Och även om jag inte hade festat hade de lediga kvällarna med sovmorgon runt hörnet fan inte varit många fler. Jag förstår inte riktigt vad jag håller på med. Eller jo det gör jag visst det. Jag håller på med "men det är inte sååå mycket, jag har ju faktiskt två timmar där på tisdag nästa vecka då jag kan ta det lite lugnt innan jag måste äta och duscha och sova minst 8 timmar innan nästa dag". Näe Jenny. NÄE. Det funkar inte så!!! A girl's gotta vila ibland också. Men jag tänker att det kan jag väl göra där runt den 5-9e juni då jag faktiskt är helt ledig från jobbet, om jag varvar det med dom där två rapporterna jag måste skriva i sommar... Det blir nog bra...
 
Det var egentligen bara det jag hade att säga. Det är synd om mig. Jag har tagit på mig alla dessa saker helt på egen vilja. Men det är ändå synd om mig. SOS send help and choklad and valpar. Hejdå alla fans.
Allmänt | |
Upp