Den senaste tiden

Hej alla fans. Du käre lille bloggeblogg här kommer jag igen. Jag har ju nämnt förut att jag är dålig på att blogga om min vardag så ni kan inte vara sura på mig faktiskt. Men nu tänkte jag ändå försöka mig på lite sånt där vardagsbloggeri. Senast jag skrev om min vardag var den 20e mars då jag bland annat berättade om min inflyttningsfest, och nu tänkte jag göra en liten vecko-recap.
 
Vecka 12: Jag besökte tandläkaren och talade om för henne att jag har ett hål som måste lagas. Hon höll tyvärr med mig och jag fick därmed en ny tid och ska tillbaka den 11e maj. Blä. Sedan hade vi intro till vår nya kurs som är Arbetsrätt. Blä. Nä skoja, eller jo lite blä är det. Men det är inte såååå dödstråkigt och svårt som jag hade föreställt mig faktiskt. På fredagen hade vi sittning med temat mismatch och det var min sista sittning som ordförande i Nöjesutskottet! Äntligen har man lämnat över den bollen till en annan stackare. Nä men det var sjukt skönt faktiskt, nu har jag gjort mitt i över ett år och behöver inte längre ta något ansvar. Fett! På söndagen var det våffeldagen och då köpte jag ett våffeljärn och bjöd mina kompisar på våffelbrunch hihi.
 
Bilden till vänster: jag tänkte köpa ett vinglas för 50 spänn men blev informerad av barpersonalen om att en flaska endast kostade 160. Bara en idiot hade ju nekat flaskan.
 
Vecka 13: Vi hade en miljard föreläsningar på den nya kursen och sedan spenderade jag påskhelgen i Joeström med familj och släkt! Äntligen fjällen alltså, det var fan 6 år sen sista. 6 ÅR!!!!!!! Jag och Stina åkte slalom en dag och jag tror att jag fortfarande har ont efter pjäxorna. Tänk att det är 2018 och ingen har uppfunnit slalompjäxor som är ens det minsta bekväma än. Det är ju helt befängt.
 
Vecka 14: Vi kom hem från fjällen på måndagen och jag spenderade hela veckan hemma i Burträsk. Hann träffa Irma och ha filmkväll med Stina. Hann tyvärr plugga ungefär 11% av det jag hade tänkt. Men men, what's a depressed person gonna do. Man är ju inte utkastad från universitetet än i alla fall. Tyvärr gick även min farmor bort på lördagkvällen. Det var inte jätteoväntat då hon varit dålig under veckan och för mig känns det mest skönt att hon fick vila nu. Hon var ändå 93 år och det fanns som inga bättre alternativ kvar för henne längre, som var möjliga liksom. Hon har det bättre nu.
 
Vecka 15: Här var det en del plugg inför seminarium och jag, Livia, Wilma och Benny gick på bio! Vi såg A quiet place som var väldigt väldigt bra! Rekommenderar verkligen att gå och se den på just bio (om den fortfarande visas) eftersom det gör mycket för hur filmen upplevs genom ljud och avsaknaden av det. Jag skulle dock inte klassa den som skräckfilm, som den marknadsförs som, utan snarare postapokalyptisk thriller/action. Men jättebra! På fredagen kom pappa hit och hjälpte mig fixa i lägenheten. Vi bytte gardinstänger, satte upp min nyckelhylla i hallen och satte handtag på skåpet under tvättstället. Jag fick också min efterlängtade skohylla som pappa har gjort! Jag har letat land och rike runt (på internet) efter en skohylla som inte är bredare än 50 cm och med tre plan och detta går ej att finna (om man inte vill köpa en jättedyr designversion och det vill inte mitt bankkonto). Så efter mammas tips köpte jag tre stycken Brogrund-hyllor som pappa sedan gjorde en stomme till. Den blev så himla perfekt! Jag är så nöjd och tacksam. Sedan hjälpte jag pappa att köpa ny mobil och efter det spenderade jag min kväll (och stor del av natten) hos Max där det var festligheter.
 
Fruktansvärt dåliga bilder men det har hunnit bli dåligt ljus härinne och jag orkar inte vänta tills imorgon.
 
Vecka 16: Denna vecka var det mest fokus på arbetsrätten på olika sätt och vis. Grupparbete inför seminarium, själva seminariet, föreläsningar och annat. På tisdagkvällen hade jag och Rebecka tänkt käka middag ute i solen men det var inte så mycket sol kvar när vi väl var redo. Det stoppade dock inte oss! Middag och vin utomhus blev det. Torsdagen spenderade jag först på stan med, återigen, Rebecka och sedan blev det lite vindrickande hemma hos mig. Det går bara inte att låta bli när det är så himla fint väder (även fast vi satt inne hehe)! På fredagkvällen for jag hem till Burträsk och lördagen spenderade jag först med Irma, Felix och en kompis till Irma på kompisens gymnasieskola där vi fick träffa massa söta djur. Jag fick hålla i både en leopardgecko och en liten mus!!! Det var en fantastisk dag. Sedan på kvällen blev det vin med Felix innan vi mötte upp Irma igen, på klubben. Det var en fantastisk kväll också! På söndagen hjälpte mamma mig att fixa lite plockmat inför en surprise babyshower för Julia. Hon visste absolut noll och trodde att hon skulle hämta upp sin syster hos deras föräldrar för att sedan fara och äta middag hos deras morföräldrar. Men när hon kom in stod hennes vänner där (inkl. jag då haha) och hade förberett massor av mat, lekar, tårta och presenter! Det var himla mysigt. Och jag vann quizet om bebisar! Besitter tydligen en hel massa onödig kunskap om bebisar med tanke på att jag inte planerar att skaffa någon.
 
Och nu är vi framme vid denna vecka. Det har varit lite plugg i form av föreläsning och seminarium, och igår var jag till Burträsk över dagen för att gå på min fina farmors begravning.♥ Idag har jag och Rebecka gjort ärenden på stan (som värsta vuxna), jag har bland annat hämtat upp mina Dr Martens som varit hos skomakaren. Äntligen har jag nya sulor! Dock glömde han att limma en spricka i lädret så jag får väl gå tillbaka nästa vecka. Ikväll ska jag städa lägenheten och kurera mig eftersom någon dum jävel har smittat mig med förkylning. Det kunde verkligen inte komma mer olägligt eftersom jag ska på Björnstammen-konsert imorgonkväll, dop på söndag och sedan flyger jag ner till Uppsala för att fira Valborg hos Lovisa med Disa och Denise! Så om jag inte blir frisk kommer jag ärligt talat bli skitledsen. Håll tummarna för att mina bihålor låter mig ha en bra helg. Hejdå alla fans.
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Jag håller tummar och tår för dig! / your biggest fan

Upp