Förvaringslösningar

Hej alla fans. Tänkte bara ta att lite snabbt visa mitt custom madea tvättställsunderskåp. Jag letade land och rike runt (på internet) efter ett tvättställsunderskåp som man kunde ställa under ett befintligt tvättställ men som ändå utnyttjade utrymmet tillräckligt. Detta existerar tyvärr ej. Men så hittade jag ett skåp på IKEA, ett som egentligen ska fungera som väggskåp i ett kök, och tänkte att det var väl bara att såga till det lite och sätta på ben och så kunde det bli ett tvättställsunderskåp i den perfekta storleken för mitt badrum. Sagt och gjort! Pappa hjälpte till och tog hem skåpet till Burträsk, sågade ut U:n i över- och underrede samt hyllplan och sågade itu bakstycket så att röret kunde gå därigenom. Hyllplanet fixade han också eftersom man skulle köpa till två hyllplan från IKEA men jag ville bara ha ett. Den bästa pappan har man ju! Efter några om och men vad gällde tjafsiga gångjärn blev det till slut helt färdigt igårkväll (förutom handtag) och det passar så himla bra! Skruvarna på ovansidan är lite fula och de ska ju egentligen inte synas eftersom det ska vara ett överskåp men skitsamma. Jag har massa förvaring nu ju!!! Den enda egentliga tabbe vi gjorde var att inte tänka på att hyllplan och underrede inte behövde lika djupa U:n som överredet, men skitsamma igen! Sen hjälpte han mig också att skruva upp en klädstång i garderoben/det lilla förrådet jag har i lägenhet så jag har någonstans att hänga alla mina jackor och lite andra plagg jag inte använder så ofta. Är så himla nöjd! Älskar förvaring mest i hela världen (och sopsortering). Hejdå alla fans.
 
Inredning | | En kommentar |

Den senaste veckan

Hej alla fans. Jag börjar ju faktiskt få igång något slags regelbundsliknande bloggande visst? Jag tycker i alla fall det! Men det är som sagt svårt att få in rutinen att skriva typ varje eller varannan dag om sitt tråkiga liv och bete sig som om folk faktiskt är intresserade, speciellt när jag t.ex. postar typ nästan allt jag skriver om här på min Snapchat story innan. Jag kan nämligen tänka mig att de flesta som läser här redan är mina vänner på Snapchat så det lär ju bli en hel del same same, särskilt då de flesta bilder jag använder här på bloggen är just från min story eftersom jag glömt att man måste fota riktiga bilder på allting när man bloggar. Men men! Fake it 'til you make it eller annat valfritt tönt-uttryck som inte ens är sant.
 
Just nu ser min lägenhet ut som ett bombnedslag typ. Men jag har en soffa nu! Pappa kom hit i fredags och vi for på Jysk och köpte den sista som fanns i lager av den soffan jag kollat på där. Jag har velat jättelänge (alltså i månader) mellan den och en från IKEA, men nu blev det den från Jysk ändå. Vi byggde ihop den och det blev fel fyra gånger innan det blev klart så nu jävlar ska den stå kvar här i lägenheten. Sedan tog pappa lite mått och grejer och vi tog med oss ett skåp som jag ska ha under tvättstället hem till Burträsk där pappa skulle såga till den lite. Spenderade alltså helgen hemma och fick ÄNTLIGEN klippa min lugg hos Stina (och resten av håret för den delen, men det var inte riktigt lika brådskande), hade lite spakväll och gick på marknaden och på en flyttloppis. I söndags for jag och pappa tillbaka hit till Umeå och fixade lite mer, men det är fortfarande fix kvar så pappa har varit här nu ikväll och gjort klart det, bilder kommer! Och på fredag ska jag se Thomas Stenström här i Umeå!!!!! Och under hela helgen ska jag få vara lite kattvakt åt JORDENS sötaste lilla Zid som just nu bor i djurskyddshem hos en kompis till mig som bor här i samma hus. Hur bra veckoslut???? SKITABRA. Hejdå alla fans.
 
Spenderade Alla Hjärtans Dag med Livia och våra snap-gubbar var på dejt hihi♥ Och till höger ser ni soffan! Plus en ros jag fick på onsdagen av en hemlig beundrare (som jag egentligen vet är Rebecka även om hon vägrar erkänna det).
Allmänt | | Kommentera |

Jag är en docka

Hej alla fans. Nu har jag bott i lägenheten i en vecka och det känns som jag bor i ett dockhus. När jag står i köket (och därmed också i vardagsrummet och i sovrummet) och diskar så känns det som jag är en docka i ett dockhus som bara låtsasbor och låtsaslever och låtsasdiskar typ. Jag vet inte hur jag ska förklara på ett bättre sätt. Typ att det inte känns som att skåpen och lådorna är mina, det känns som jag bara har packat upp mina saker i några lådor och skåp som jag ska ha tillfälligt. Och ja jag vet, det är ju bara en hyreslägenhet så tekniskt sett är det ju inte mina lådor och skåp, men det känns mer som att jag bor i en hyrd hotellsvit än i en hyrd lägenhet.
 
Som ni förstår är docklivet typ det enda jag har haft för mig under denna vecka, varvat med grupparbete på universitetet och en födelsedagsfest för Dizen och Mikizen. Igår var jag också på EPP för första gången! EPP står alltså för Efter Plugget Pub och vi var några från klassen och året över som hängde ett tag på Origo, drack öl (ej jag, vin<3) och åt nachotallrik. Det kändes fett konstigt att bli tipsy kl 16.30 och sen inte fortsätta festa utan istället typ bli bakistrött samma dag som man druckit? Men det var skoj, sen hängde jag på kvällen med Mika! Planen idag är att se klart det som finns ute av senaste säsongen av Criminal Minds, packa upp och fixa i lägenheten samt försöka plugga lite. Vi hörs en annan gång! Hejdå alla fans.
 
Bilden tagen exakt i detta nu! Har sol genom fönstret typ exakt hela dagarna! När solen är framme det vill säga, så ca. 5 minuter var tredje vecka.
Har satt upp min kylskåpspoesi med Friends-tema också! Ska försöka sortera upp dom snart och gör lite meningar och grejer.
Allmänt | | Kommentera |
Upp