Den senaste veckan

Hej alla fans. Jag börjar ju faktiskt få igång något slags regelbundsliknande bloggande visst? Jag tycker i alla fall det! Men det är som sagt svårt att få in rutinen att skriva typ varje eller varannan dag om sitt tråkiga liv och bete sig som om folk faktiskt är intresserade, speciellt när jag t.ex. postar typ nästan allt jag skriver om här på min Snapchat story innan. Jag kan nämligen tänka mig att de flesta som läser här redan är mina vänner på Snapchat så det lär ju bli en hel del same same, särskilt då de flesta bilder jag använder här på bloggen är just från min story eftersom jag glömt att man måste fota riktiga bilder på allting när man bloggar. Men men! Fake it 'til you make it eller annat valfritt tönt-uttryck som inte ens är sant.
 
Just nu ser min lägenhet ut som ett bombnedslag typ. Men jag har en soffa nu! Pappa kom hit i fredags och vi for på Jysk och köpte den sista som fanns i lager av den soffan jag kollat på där. Jag har velat jättelänge (alltså i månader) mellan den och en från IKEA, men nu blev det den från Jysk ändå. Vi byggde ihop den och det blev fel fyra gånger innan det blev klart så nu jävlar ska den stå kvar här i lägenheten. Sedan tog pappa lite mått och grejer och vi tog med oss ett skåp som jag ska ha under tvättstället hem till Burträsk där pappa skulle såga till den lite. Spenderade alltså helgen hemma och fick ÄNTLIGEN klippa min lugg hos Stina (och resten av håret för den delen, men det var inte riktigt lika brådskande), hade lite spakväll och gick på marknaden och på en flyttloppis. I söndags for jag och pappa tillbaka hit till Umeå och fixade lite mer, men det är fortfarande fix kvar så pappa har varit här nu ikväll och gjort klart det, bilder kommer! Och på fredag ska jag se Thomas Stenström här i Umeå!!!!! Och under hela helgen ska jag få vara lite kattvakt åt JORDENS sötaste lilla Zid som just nu bor i djurskyddshem hos en kompis till mig som bor här i samma hus. Hur bra veckoslut???? SKITABRA. Hejdå alla fans.
 
Spenderade Alla Hjärtans Dag med Livia och våra snap-gubbar var på dejt hihi♥ Och till höger ser ni soffan! Plus en ros jag fick på onsdagen av en hemlig beundrare (som jag egentligen vet är Rebecka även om hon vägrar erkänna det).
Allmänt | |
Upp