Jag är en docka

Hej alla fans. Nu har jag bott i lägenheten i en vecka och det känns som jag bor i ett dockhus. När jag står i köket (och därmed också i vardagsrummet och i sovrummet) och diskar så känns det som jag är en docka i ett dockhus som bara låtsasbor och låtsaslever och låtsasdiskar typ. Jag vet inte hur jag ska förklara på ett bättre sätt. Typ att det inte känns som att skåpen och lådorna är mina, det känns som jag bara har packat upp mina saker i några lådor och skåp som jag ska ha tillfälligt. Och ja jag vet, det är ju bara en hyreslägenhet så tekniskt sett är det ju inte mina lådor och skåp, men det känns mer som att jag bor i en hyrd hotellsvit än i en hyrd lägenhet.
 
Som ni förstår är docklivet typ det enda jag har haft för mig under denna vecka, varvat med grupparbete på universitetet och en födelsedagsfest för Dizen och Mikizen. Igår var jag också på EPP för första gången! EPP står alltså för Efter Plugget Pub och vi var några från klassen och året över som hängde ett tag på Origo, drack öl (ej jag, vin<3) och åt nachotallrik. Det kändes fett konstigt att bli tipsy kl 16.30 och sen inte fortsätta festa utan istället typ bli bakistrött samma dag som man druckit? Men det var skoj, sen hängde jag på kvällen med Mika! Planen idag är att se klart det som finns ute av senaste säsongen av Criminal Minds, packa upp och fixa i lägenheten samt försöka plugga lite. Vi hörs en annan gång! Hejdå alla fans.
 
Bilden tagen exakt i detta nu! Har sol genom fönstret typ exakt hela dagarna! När solen är framme det vill säga, så ca. 5 minuter var tredje vecka.
Har satt upp min kylskåpspoesi med Friends-tema också! Ska försöka sortera upp dom snart och gör lite meningar och grejer.
Allmänt | |
Upp