Min pettiness angående lägenheten

Hej alla fans. Så ni vet ju att jag flyttar i veckan, och jag är ju typ konstant i ett vibrerande tillstånd för att jag inte kan vänta en sekund till!!!!!!!! Jag har varit hos en kompis som bor i en likadan lägenhet och mätt typ varenda skrymsle, bett om extra bilder och ställt tusen frågor eftersom jag vill planera alltifrån organisering av bestick till förvaring i den stora garderoben i hallen. Jag har också vid mer än ett tillfälle varit och kikat in genom fönstren på lägenhetshuset eftersom jag innan jul upptäckt att köksluckorna i dessa nya lägenheter har en annan färg än vad som visas på bilderna på Campus X's (som bygger bostäderna) hemsida och vad som är på skåparna i lägenheterna som blev klara förra året.
 
Efter denna upptäckt har jag också snokat mig fram till att skåparna i köket är mindre (och dom finns inte direkt i överflöd till att börja med), att fönstrena inte sitter precis bredvid varandra och att medicinskåpet i garderoben i hallen sitter på ett annat ställe. FÖRSTÅR ni hur mycket det här har fuckat med min planering? Jag menar MAN KAN INTE BARA FLYTTA PÅ ETT MEDICINSKÅP HUR SOM HELST. För att inte tala om badrummet, det har jag inte ens sett!!!!!! Tänk vad mycket annorlunda dom kan ha gjort därinne helt utan min vetskap. Som till exempel min största farhåga, att de kanske har bytt ut spegelskåpet ovanför handfatet till en vanlig platt spegel. Jag menar vem behöver ens förvaring i badrummet? I en lägenhet överhuvudtaget? Jag kan inte komma på vad det skulle vara bra för:))))))
 
Nä men skämt åsido (eller vadå skämt, jag skrattade definitivt inte när jag upptäckte dessa saker lol), jag är såklart megatacksam för att jag fick tag i den här lägenheten och jag skulle verkligen ALDRIG ha tackat nej till den pga någon av ovan nämnda anledningar. Det är bara så stressande att veta att så många saker är annorlunda och att jag kommer behöva ändra på min planer som jag slipat på och funderat över sedan lägenheten blev min. Jag är som sagt en sån som vill planera allt så fort och ända in i minsta detalj som möjligt och nu vet jag liksom inte ens om det finns en inbyggd besticklåda eller inte. Vi lever ju tydligen i ett fullständigt laglöst samhälle där man inte ens behöver redogöra för köksinredningen!!!!!!!!! Så nu när det är så himla nära vill jag verkligen bara komma in i lägenheten helst igår för att snarast möjligt kunna planera om. Jag drömmer seriöst minst en gång i veckan om lägenheten och att den inte är som jag tror (fast på en värre nivå än att det inte finns något spegelskåp i badrummet haha). Ja, jag inser att jag möjligtvis har en något annorlunda relation till den här lägenheten. Men det är liksom mitt första helt egna hem!!! Åh gud vad jag längtar. Det var bara det jag ville säga! Hejdå alla fans.
Allmänt | | En kommentar |

Radfem-träff och flytt

Hej alla fans! Oj oj härinne ekar det tomt xD xD Värsta uttrycket egentligen, tycker det är skitstörigt av nån anledning. Sen sist vi hördes har jag hunnit fira en kompis födelsedag, sett en konstig men bra skräckfilm, kollat på flytta-hemifrån-grejer med mamma (utan större framgång), varit på bubbleball-turnering och haft förfest + utgång med några radfems från Facebook! Haha så konstigt det låter egentligen, hade träff med några kompisar från internet. Men det var så himla kul! Som oftast mår jag oförskämt bra idag, men det är ju alltid nice. Jag känner mig helt dränerad på energi visserligen, men jag mår inte illa och har ingen huvudvärk. SOFT.
 
In other news så närmar sig min flytt med stormsteg! Jag kan faktiskt inte fatta att det snart är dags. Att jag ska få flytta in i en helt egen lägenhet! Eller jaja, det är ju en hyreslägenhet, men ni fattar vad jag menar. Det är ju helt sjukt!!! Jag är så stressad samtidigt som det känns som att tiden går sååååå långtsamt. På torsdag får jag nycklarna och på lördag flyttar jag officiellt. Det är så mycket som jag inte har bestämt mig kring för att jag måste se lägenheten på riktigt i sin helhet innan jag kan göra det, t.ex. mäta och se vilken soffa jag ska köpa och sådär. Men helst vill jag bara bestämma och köpa allting nu nu nu! Jag vill att lägenheten ska vara helt klar typ en kvart efter att jag flyttat in haha. Men det lär ju ta några veckor minst, speciellt med tanke på att jag behöver hjälp av mamma och Johan med mycket och dom kan ju inte direkt komma varenda dag och fixa grejer åt mig. Men förhoppningsvis går det någorlunda fort! Jag kan verkligen inte fatta att det kommer vara min egen lägenhet som är bara min. En riktig! Åh gud. Ni märker väl om jag dör av chock och inte hör av mig mer. Hejdå alla fans. 
Allmänt | | Kommentera |

Så ska man komma på rubriker också

Hej alla fans. Jag har ju insett, återigen, att det svåraste med att blogga (eller åtminstone bland top 5) är ju för fan att komma på rubriker när man bara ska skriva såna här vanliga "hej idag har jag varit i skolan det var kul hejdå"-inlägg. Liksom VAD sätter man för rubrik på ett sånt inlägg? På den gamla goda tiden när jag bloggade på jennuslife var det under ett par år extremt populärt att ha en bit av en låttext som rubrik på sina inlägg. Jag brukade använda textrader från låtar som jag lyssnade på just då, eller textrader som jag tyckte passade ihop med det jag skrev. Men det är ju inte 2010 längre (tacksamt nog) så jag känner att det inte riktigt är aktuellt i dagsläget.
 
Det var i alla fall sjukt kult igår! Jag bröt inga naglar tack gode gud MEN jag sträckte mig samt slog i knät och fick ett blåmärke?:) Alltså vem får ens blåmärken på knäna när man är 21 år!!! Ååååh. Det gör jätteont!!! Hur som helst gick vi och åt på Orangeriet efteråt, ~tog ett glas~ på Pipes och sen drog vi på Hundra där Cleo, Juck och några andra skulle uppträda! (Haha uppträda? Som om de är 7 år och går på fritids.) Det blev en så himla rolig kväll! Och idag mår jag oförskämt bra med tanke på det. Lyx! Annars händer inte så mycket idag, ska försöka ta mig ner till Ica och köpa lite näring (godis), kanske se nån skräckfilm ikväll? We'll see. Och imorgon ska jag hänga med några kompisar! Hejdå alla fans.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp