2016 was just trying to make it easy on us

Hej alla fans. Nu när man klarat sig igenom hela 2017, vilket bara det är en enorm bedrift, så har man ju sakta men säkert förstått att 2016 inte var helt ondskefullt. 2016 försökte nog bara göra sitt bästa för att övergången mellan 2015 och 2017 skulle bli någorlunda smooth, för satan vilket jävla skitår det här har varit. Jag minns det som att jag hatade 2016 mer, men jag tror det var för att det var så fruktansvärt dåligt jämfört med året innan. 2017 har förmodligen varit mycket värre egentligen, men man är liksom van vid all shit upon layers of other shit, för att citera mig själv a la nyårsinlägget 2016, och därför känns det inte lika hemskt som 2016 var. Men här kommer i alla fall min lilla summering.
 
 
Ett minne från 2017 som du vill återuppleva:
När jag såg Thomas Stenström på Trästock och han gick ner till staketet och ställde sig rakt framför mig och jag fick hålla hans hand!!! Då dog man. 
 
Ett nyårslöfte som du höll:
Inget typ haha. Har haft annat för mig.
 
Tre ord som beskriver 2017:
Fest, stress, ThomasStenström (det är min blogg jag får göra vad jag vill).
 
Nånting som du ser framemot under 2018:
Att jag ska få flytta in i min alldeles egna lägenhet i februari!!! Eller jaja, det är en hyreslägenhet men den är helt nybyggd och ingen har bott i den innan mig<3
 
Vad lärde du dig under 2017:
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva här, vad jag än försöker med så känns det fake, krystat eller framtvingat.
 
Vilket klädesplagg hade du oftast på dig under 2017?
Helt ärligt tror jag att det är min blå UMU-tröja haha. Mvh tönt.
 
Vad vill du ha mer av under 2018?
Värme!
 
Vad vill du ha mindre av under 2018?
Djupt: vänner som sviker, idiotiska män, ångest.
Inte så djupt: blåsiga dagar, torra läppar, disk (lycka till mvh ingen diskmaskin i nya lägenheten).
 
Ett nyårslöfte för 2018?
Är just nu i en livssituation där det är svårt för mig att komma på något viktigt löfte som jag också tror att jag kommer kunna hålla, så jag säger pass på den här.
 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2017?
Så så så säg - Thomas Stenström
Liability - Lorde
Det finns inga regler - Jens & Petter Lindgård
Palma de Mallorca - Thomas Stenström
Dansa, fastän - Säkert!
Out Loud - Gabbie Hanna
 
Vad slösade du mest tid på?
Jag vet inte, ältande säkert. Det känns inte slösigt för mig men jag vet att det egentligen är det.
 
Något du gjorde 2017 som du aldrig gjort förut:
Jag såg fucking ÄNTLIGEN Den svenska björnstammen live, i Luleå i oktober<3 
 
Din största utmaning under 2017?
Att hålla huvudet ovanför vattenytan trots att jag aldrig mått så dåligt som nu.
 
Dina mest värdefulla relationer under 2017?
Min familj, Disa och Signe som jag bott med under våren och sommaren och Rebecka, en av mina faddrar från insparken förra året. De har verkligen räddat mig i år.
 
Din största personliga förändring?
Jag vet inte om jag har gjort någon sådan som är värd att skrivas ned här, eller passande heller för den delen haha.
 
Det absolut bästa som hände under 2017?
Jag måste nog säga att det är att jag fick förstahandskontrakt på en helt egen lägenhet.
 
 
Jjjjjjja! Det var det året, det. Nämen, för att vara helt seriös nu en stund. Det här året har varit riktigt otrevligt och ledsamt för mig. Jag har mått sämre än vad jag nånsin gjort förut, mitt mående har verkligen reached new lows och jag har börjat inse att jag faktiskt lider av depression, på riktigt. Jag tänker inte hålla på med nåt himla "new year, new me", "nu kan det bara bli bättre" eller "lämnar kvar allt dåligt i 2017", för jag vet att det inte är sant. Min depression försvinner inte bara för att det är ett nytt år, det kommer inte helt plötsligt bli lättare för mig från och med idag. Det tar tid och ett nytt år betyder ingenting i mitt sammanhang. Om jag ska hålla på och tänka att "nu förändras allt" så kommer jag bara bli besviken när jag mår precis lika dåligt den 1a januari 2018 som jag gjorde den 31a december 2017. Jag är deprimerad och det får ta den tid det tar att bli frisk från det. Det kanske händer 2018, det kanske händer 2019, det kanske händer 2030 (förhoppningsvis inte men ni fattar). Men det funkar liksom inte för mig att intala mig att jag har en alldeles ny och blänkande chans från och med idag. För när jag inte kan ta den där chansen, när jag känner mig precis lika ledsen och tom och likgiltig idag som jag gjorde dagen före och dagen innan det, då kommer jag bara använda det där misslyckade "new year, new me" som ännu en anledning att vara ledsen, tom och likgiltig. Och hallå, några fler sådana behöver jag inte. Det är inte alls säkert att det bara kan bli bättre från och med nu, det kanske blir ännu sämre. Det dåliga följer med mig in i 2018 också. Men jag har ju klarat mig hittills. Gott nytt år på er.
 
Tre bilder från årets nyårsafton som jag spenderade med SEB och senare även Disa, Lovisa och Signe!
Allmänt | |
Upp