Min pettiness angående lägenheten

Hej alla fans. Så ni vet ju att jag flyttar i veckan, och jag är ju typ konstant i ett vibrerande tillstånd för att jag inte kan vänta en sekund till!!!!!!!! Jag har varit hos en kompis som bor i en likadan lägenhet och mätt typ varenda skrymsle, bett om extra bilder och ställt tusen frågor eftersom jag vill planera alltifrån organisering av bestick till förvaring i den stora garderoben i hallen. Jag har också vid mer än ett tillfälle varit och kikat in genom fönstren på lägenhetshuset eftersom jag innan jul upptäckt att köksluckorna i dessa nya lägenheter har en annan färg än vad som visas på bilderna på Campus X's (som bygger bostäderna) hemsida och vad som är på skåparna i lägenheterna som blev klara förra året.
 
Efter denna upptäckt har jag också snokat mig fram till att skåparna i köket är mindre (och dom finns inte direkt i överflöd till att börja med), att fönstrena inte sitter precis bredvid varandra och att medicinskåpet i garderoben i hallen sitter på ett annat ställe. FÖRSTÅR ni hur mycket det här har fuckat med min planering? Jag menar MAN KAN INTE BARA FLYTTA PÅ ETT MEDICINSKÅP HUR SOM HELST. För att inte tala om badrummet, det har jag inte ens sett!!!!!! Tänk vad mycket annorlunda dom kan ha gjort därinne helt utan min vetskap. Som till exempel min största farhåga, att de kanske har bytt ut spegelskåpet ovanför handfatet till en vanlig platt spegel. Jag menar vem behöver ens förvaring i badrummet? I en lägenhet överhuvudtaget? Jag kan inte komma på vad det skulle vara bra för:))))))
 
Nä men skämt åsido (eller vadå skämt, jag skrattade definitivt inte när jag upptäckte dessa saker lol), jag är såklart megatacksam för att jag fick tag i den här lägenheten och jag skulle verkligen ALDRIG ha tackat nej till den pga någon av ovan nämnda anledningar. Det är bara så stressande att veta att så många saker är annorlunda och att jag kommer behöva ändra på min planer som jag slipat på och funderat över sedan lägenheten blev min. Jag är som sagt en sån som vill planera allt så fort och ända in i minsta detalj som möjligt och nu vet jag liksom inte ens om det finns en inbyggd besticklåda eller inte. Vi lever ju tydligen i ett fullständigt laglöst samhälle där man inte ens behöver redogöra för köksinredningen!!!!!!!!! Så nu när det är så himla nära vill jag verkligen bara komma in i lägenheten helst igår för att snarast möjligt kunna planera om. Jag drömmer seriöst minst en gång i veckan om lägenheten och att den inte är som jag tror (fast på en värre nivå än att det inte finns något spegelskåp i badrummet haha). Ja, jag inser att jag möjligtvis har en något annorlunda relation till den här lägenheten. Men det är liksom mitt första helt egna hem!!! Åh gud vad jag längtar. Det var bara det jag ville säga! Hejdå alla fans.
Allmänt | |
#1 - - Jessica Lindh:

Åååh jag lider med dig! Är exakt likadan när det gäller planering. Feels good to not be alone. Förväntar mig btw bilder when you’ve settled lite!!

Svar: jaaa alltså jag har känt mig så jobbig mot min kompis och bah "kan du mäta det åt mig?" "hur ser det ut i lådorna i köket?" "hur många lådor är det i frysen?". ska absolut lägga upp bilder när jag fått i ordning lite!!!
Jenny

Upp