En norrländsk helg

Hej alla fans. Jag spenderade den här helgen hemma hos mamma och Johan och tog dessutom med mig Wilma och Livia! Det var dags för dem att få uppleva en riktig norrländsk helg. Vi har haft planer på det rätt länge och nu blev det äntligen av! Vi började helgen med att bada badtunna på fredagkvällen när vi kom hem, och tog oss även ett dopp i snön. På lördagen bar det av till Boda Borg där det var en quest att bara ta sig fram till parkeringen då det har snöat jävel i typ hundra år nu. Men till slut var vi framme och spenderade två timmar där. Vi provade på alla rum utom ett minst 3 gånger och det slutade med att vi klarade två. TVÅ!!!!! Fattar ni hur lite det är? Dock var det inte bara vårt fel faktiskt. Det var exempelvis några idioter som stannade kvar jättelänge efter tiden gått ut i sista delen av ett rum så vi fick aldrig gå vidare från andra delen, och i Triathlon blev det rött även fast vi gjorde det vi skulle. Men jaja, två rum är bättre än inget!
 
När vi var klara på Boda Borg parkerade vi om bilen och gick på hockey! Det var sista matchen innan slutspel, Skellefteå AIK mot Karlskrona. Klart man måste gå på en SAIK-match om man är i Skellefteå liksom. Vi spenderade första perioden på hemmastå och de två andra perioderna + förlängningen hade vi lyxen att få se från logen tillhörande pappas förra arbetsplats. Efter mycket nagelbitande och "ÖÖÖOOUUHHH!"-ande och "MEN ÅK DÅ FÖR FAN!"-ande så vann vi ju till slut, så jävla skönt. Även om jag inte bryr mig om  hockey egentligen så är det alltid kul att vinna, speciellt när det närmar sig slutspelet. Lördagkvällen spenderade vi sedan hemma framför Melodifestivalen och När lammen tystnar, tillsammans med Julia och hennes lilla gravidmage. Hur sjukt att ens jämnåriga vänner börjar skaffa barn och sånt???? Skitsjukt.
 
Söndagen var nog ändå den mest norrländska dagen av helgen. Vi for på skoterutflykt! Det blev en tripp till Innansjön, närmare bestämt Lillforsån, där vi stekte palt och hamburgare och gräddade våfflor över öppen eld. Friluftsliv<3333333 (Herregud skoja, hatar fan utomhus. Men det var nice.) Vi hade sjungit Ronja Rövardotter-sånger hela dagen så vi bestämde oss för att kolla på den filmen sen när vi kom hem, innan det bar iväg tillbaka till Umeå igen. Sen jag kom hem har jag mest kollat på Jessica Jones för att fräscha upp minnet inför den nya säsongen och sen ska man väl plugga också som vanligt. Vi får väl se hur det blir med det. Hejdå alla fans.
 
Hahaha första bilden ser verkligen ut som att den föreställer Linda och Carina som tar sig ett dopp efter en tuff vecka på kommun.
Allmänt | |
Upp