En Björnstammen-konsert i Umeå och ett Valborgsfirande i Uppsala (och ett dop däremellan)

Hej alla fans. Nu har det blivit sådär länge igen, men ni kan andas ut för nu är jag här. Jag vill börja med att tala om att jag faktiskt lyckades bli frisk till Valborgsmässoafton??? Jag vill tacka Lovisa som tipsade om Echinagard och jag vill även tacka Echinagard själv samt Alvedon och Sinupret. Mikket bra for mi. Jag var fortfarande sjuk i lördagen innan när jag skulle på konsert dock men den var underbar ändå! Cecilia kom hit och vi käkade mat och drack lite vin innan vi drog iväg till Hundra med Wilma och Benny. Vi stod enligt planerna längst fram i mitten och Den svenska björnstammen klev på kl 20. Konserten var så himla fin och bra, precis som förväntat! Den var tyvärr väldigt kort dock, bara en timme. Men det kändes längre! Det var mer sådär att när man såg att klockan bara var 21 när de var klara så blev man förvånad. Så konserten kändes inte kort i alla fall! Björnstammen vill ju "tänja på konsertformatet" och har därför ett semitransparent skynke framför sig som hänger ner från taket och under några låtar i början så visas olika filmklipp de spelat in medan de spelar. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det faktiskt. Jag vill minnas att de hade så under typ halva konserten i Luleå, men bara typ två låtar här i Umeå. Det är ingenting som förstör hela konserten, absolut inte, men nog hade man velat se bandet ordentligt under hela spelningen om man fick välja! Man jag fick i alla fall hålla Ambjörns hand<3<3<3 Efter spelningen drog vi hem ganska direkt vilket visade sig vara ett gigantiskt misstag då bandet stannade kvar på klubben efteråt och sjöng karaoke med gästerna typ??? Så sur på mig själv för att jag inte stannade. Men men, det kommer säkert fler chanser (lol as if).
 
Halvsvårt att få med hela bandet på bild eftersom de är typ 1000 st (a.k.a. sex st) och vi stod längst fram but I tried.
Här är alla med på ett eller annat sätt! Klas, Dan, Åke, Ambjörn, Petter och Kim.
Dagen därpå blev jag upphämtad av några släktingar och åkte iväg på dop för ett av mina senaste kusinbarn (har tappat räkningen litegrann på vilket som kom senast hehe) och även om jag inte är världens största fan av barn som koncept så kan de ju faktiskt vara riktigt söta ibland, speciellt mina kusinbarn😎 Efter några timmar på den tillställningen bar det av till flygplatsen för att åka ner till Uppsala! Fick träffa Lovisa för första gången sedan annandagen och se lägenheten hon bor i. Första kvällen tog vi det bara lugnt eftersom själva Valborgsmässoafton dagen efter började redan 8.30 för oss. Eller ja, den började tidigare egentligen om man räknar in att stiga upp och göra sig i ordning men champagneflaskan öppnades 8.17 och därefter var det igång! Vi spenderade några timmar hemma hos Lovisa och hennes roommates där det var champagnefrukost, kubb och allmänt häng och sedan drog vi vidare till Ekonomikumparken enligt de uppsaliska traditionerna. Där var det, icke till vår överraskning, proppfullt med folk. Men jag, Lovisa och Disa avlägsnade oss från vår större grupp och lyckades hitta en ledig fläck. Alexandra kom dit och gjorde oss sällskap så jag hann även umgås med henne i några timmar, så kul♥ Runt 15.30 bestämde vi oss för att gå hem till Lovisa igen för att ta igen oss lite och sedan dra iväg igen senare på kvällen. Sagt och gjort, men det var nog den sämsta idén för mig. Min fylla peakade nämligen när vi kom hem och sedan däckade jag på soffan runt 17.30. Två timmar senare vaknade jag och då var all festlust som bortblåst för mig. Vi for ändå ut till korridorsfest runt 21-22 men efter några klunkar vin kände jag att min kropp inte tyckte att alkohol var en bra idé och ett par timmar senare var vi hemma igen. All in all var det en rolig upplevelse, dagen var roligare än kvällen men nästa gång ska jag inte däcka mitt i alltihop, jag misstänker att det var den största boven. Det var liksom som att jag blev bakis kl 20 och sedan försökte bli full direkt efter. Not cute. Men någon gång i framtiden får jag göra om och göra rätt. Hejdå alla fans.
Allmänt | |
Upp